Sonidos De Notificación

Sonidos De Notificación 1.2

Kennisgeving Klinkt app brengt de beste kennisgeving soundboard met populaire ringtones, geluiden kennisgeving en sms-tonen.

Kennisgeving Klinkt app brengt de beste kennisgeving soundboard met populaire ringtones, geluiden kennisgeving en sms-tonen.

Kennisgeving Klinkt app brengt de beste kennisgeving soundboard met populaire ringtones, geluiden kennisgeving en sms-tonen. Kort bericht ringtones zijn goed voor degenen die houden van te schrijven, of kan op dit moment niet te spreken. Wees uniek en laat uw Android ™ telefoon te rinkelen in de meest interessante populaire melodie met elke ontvangen kennisgeving alert. Klokken, piep, geluiden pistool, brand vrachtwagen alarm en andere grappige ringtones zijn geschikt vanaf deze kennisgeving app.

Als u houdt van chatten veel, tekstberichten zijn beste ding voor. U kunt zitten en het schrijven van berichten en in dezelfde tijd die het erg grappig voor u zal zijn wanneer u uw nieuwe sms geluid horen. Geniet van het luisteren verscheidenheid aan ontspannende geluiden, kennisgeving ringtones zoals fluiten, auto geluiden, gitaar effecten, drums, Kerst, scheet geluiden of cartoon geluiden. U kunt tonen het dagelijks veranderen, en hebben altijd warm melding geluiden op uw mobiele telefoon. En de nieuwste ringtones, ook. Niet alleen voor sms geluid, kunt u deze top melodieën gebruiken om uw nieuwe ringtone instellen, dan kunt u gebruik maken van een aantal van overvloed meldingsgeluiden om ringtone toewijzen aan specifieke contactpersoon voor uw beste vriend, kind of iemand anders. Maak je telefoon overgaat in een aantal romantische gitaar melodie, van deze top sms app. Deze gratis ringtones kunnen goed als geluidseffecten zijn. Je zult de hele dag lachen, en je kunt je vermaken kind of baby voor een tijdje met deze grappige geluiden. Relax muziek is geweldig om een baby te kalmeren, en hier in deze kennisgeving app kun je vinden sommige vogels klinkt, vioolmuziek melodieën, geluiden wat de natuur. Everythig van dat kan zijn en slaapliedje voor baby's.

Met deze coole ringtones u in staat zal zijn om uw melding geluid e-mail, sms aanmelding of alarm te wijzigen op elk gewenst moment, tijdens al 2015 jaar. Deze populaire ringtones geluiden zullen je android telefoon te houden interessant en onderhoudend onder drukte van standaard telefoon waarschuwingen.

De applicatie kenmerken:

- Ingesteld als ringtone of contact ringtone

- Instellen als sms, kennisgeving

- Instellen als alarm

- Ingesteld als favoriet

Download gratis ringtones app en genieten van koele ringtones, top geluiden en laatste melodieën. Dit is het beste klankbord met de meest populaire ringtones. Laatste melodieën, goede muziek en veel plezier, al deze in deze geweldige app voor gratis.

Iedereen houdt ervan om muziek te luisteren, en iedereen heeft favoriete nummers. Wij zijn volledig overtuigd dat u helemaal gek op deze nieuwe app.These populaire ringtones zijn voor iedereen. Kies je favoriete gratis ringtones en geniet.

De applicatie is ontwikkeld voor Android-telefoons en Android tablets, en het is getest op veel Android-apparaten om de beste gebruikerservaring te garanderen. Alle ringtones in deze app zijn onder het publieke domein of de creative commons licentie. Als u een vraag of suggestie, alleen e-mail ons.

Sonidos De Notificación

Download

Sonidos De Notificación 1.2